Aspergefestival de Houtmaat

Dit jaar net even anders

In samenwerking met de Kokkerette hebben we een heel fijn viergangen aspergemenu voor je samengesteld dat je vanaf nu maar liefst drie weken lang bij ons kunt bestellen. Hoe heerlijk is dat?

Indruk maken met het “witte goud” op jouw mams, op je lief, op iemand die je dierbaar is, of gewoon samen lekker genieten; dat gaat wel héél erg “chill” met ons viergangen aspergemenu.


Het enige dat jij hoeft te doen is de tafel mooi dekken, twee gerechtjes opwarmen en de borden opmaken; et voilà! Om het nog makkelijker voor je te maken hebben we aanwijzingen toegevoegd zodat je alles rustig, stap voor stap kunt nalezen.

Hoe werkt het?

Het aspergemenu is vanaf zaterdag 9 mei t/m zaterdag 30 mei te bestellen. Via het onderstaande formulier kan het menu vanaf 2 personen besteld worden voor €24,50 per persoon. Als u het menu voor 18.00 besteld wordt het de volgende dag bezorgd tussen 13:00 en 15:00. Bezorgkosten: 2,95 per adres. (Bezorgen alleen in Hengelo, Borne en Enschede.)

Afhalen & bezorgen

Indien u het menu op een andere dag of op een ander tijdstip wilt laten bezorgen kunt u dit aangeven in het formulier.

Afhalen is ook mogelijk. Dit kunt u de volgende dag/of op de door u aangegeven dag, kosteloos afhalen tussen 11:00 en 19:00 bij de Kokkerette (Deurningerstraat 19-21, 7514 BC Enschede)

Bestelformulier