Bennie's

Update Bennies: De partijtjes zijn weer begonnen, daarom zijn we voorlopig met Bennie’s gestopt. We zijn ons nog aan het beraden of we verdergaan met Bennie’s en zo ja hoe. 

Wil je even weg van alle drukte en je loskoppelen van ruis? Heb je behoefte aan “me-time” en wil je na een yoga of sportsessie duiken in een goed boek aan de waterkant of misschien wel juist chillen met vrienden onder de kastanjeboom? 

Wat wordt jouw favoriete moment van de dag bij Bennie’s? Take your pick; aan het eind van de middag zullen we rustige yoga-tunes vervangen door uptempo lounge-tunes.

Chillen, Drinken & Eten

Met een klein vleugje tropische vibes...

Bij Bennie’s denken we jou dit te kunnen bieden. Lay Back & Relax! Maar Bennie’s is meer...


Gezond

Alle gerechten bij ons op de kaart zijn in de basis voedzaam, gezond en plantaardig. Omdat wij bij Bennie’s juist nú geloven in het verhogen van je weerstand.  

Balans

Bij Bennie's geloven we trouwens ook in genieten én in het vinden van de juiste balans. Daarom kun je bij het merendeel van de gerechten zelf kip, gerookte zalm, vlees of een vleesvervanger toevoegen. Trouwens, tegen een lekkere GT of Cuba Libre zeggen we bij Bennie’s ook geen nee. ;)


Zien we jou binnenkort bij Bennie’s?

Reserveer dan jouw plekje of tafeltje via de pop-up rechtsonder op deze pagina. Bennie’s is een All-Day Brunch & Easy Dining Pop-Up Spot bij Buitenplaats de Houtmaat.


Informatie & Voorwaarden

  • Bennie’s is in juli & augustus op donderdag t/m zaterdag geopend van 13.00 tot 22.00 en op zondag geopend van 12.00 tot 22.00. De keuken is van donderdag t/m zondag geopend tot 21.00.

  • Wil je langer blijven chillen dan één sessie van 3 uur of binnen een bepaald tijdsbestek? Boek dan twee sessies achter elkaar.

  • Per sessie betaal je het minimale bestedingsgedrag van 10€ p/p.

  • Eten aan een Dock Table kan tot 21:00
  • Bij slechte weersomstandigheden hebben we beperkte capaciteit om iedereen binnen een plekje met gepaste afstand te kunnen geven.

  • Indien we je niet een plek binnen kunnen aanbieden dan zullen we het deel van de aanbetaling dat je nog niet hebt kunnen besteden aan je terugbetalen.

  • Een reservering kan 24 uur van te voren worden geannuleerd en bij een no-show krijg je geen restitutie.

  • Wil je zonnen? Dat kan natuurlijk! Alleen is het gebruik van een (schoon) badlaken dan verplicht. Deze mag je zelf meenemen of kun je bij ons huren.