Ons concept 

In een groene omgeving...
groen eten!
Aan de waterkant genieten van fijne en mooie plantaardige gerechten, voor de liefhebbers met vis & vlees.

Geen à la carte meer
In de tijd dat WOODS Eatery nog een à la carte restaurant was hadden we een voornamelijk plantaardige kaart. De liefhebbers konden biologisch vlees en vis toevoegen aan alle gerechten. 

Op die manier wilden we een fijne plek creëren voor zowel veganisten, vegetariërs als vlees en viseters. 

Een fijne plek creëren voor iedereen; daar staan we natuurlijk nog steeds voor. 

Het roer moest om

Het personeelstekort, met name in de keuken, dwong ons te gaan omdenken. 

Ons huidige menu is samengesteld door chefs die hun sporen reeds ruimschoots hebben verdiend binnen de gastronomie. Met Clemens Kuipers en Jojan Kersbergen zijn we een samenwerking aangegaan. Daarom werken we nu met Private Fine Dining op aanvraag.

Voordat we de aanvraag kunnen bevestigen kijken we eerst of zij beschikbaar zijn op de datum van jullie voorkeur. 

Kookboeken

Een aantal van de gerechten op de kaart kwam destijds uit de kookboeken van gastvrouw Corinne Weijschedé. 

Binnen het nieuwe concept herleiden nog twee kleine accenten in het menu naar haar recepten.

Meer over de nieuwe  concepten vind je hier: 

Green me up cake; ons signature groentemousse taartje.

Green me up cake

Green me up cake; ons signature groentemousse taartje.
Een recept van Corinne

Puur & Voedzaam 

We houden weliswaar van puur & voedzaam maar zeggen ook geen nee tegen een goed glas wijn of een fijne cocktail.

We love groovin’

Muziek is “ons ding”; we houden van neo soul, chillhop & funky jazz tunes, daarom laten we deze graag aan onze gasten horen.