Buffetten
Liever niet aan tafel? Dan zijn onze buffetten iets voor jou! Niet van dat stijve, maar langslopen en precies nemen waar je zin in hebt! We hebben verschillende mogelijkheden:
Een buffet is te boeken voor reserveringen vanaf 30 personen.
Vegan buffet
vanaf 10 personen
- bruschetta met een tomaten tapenade
- bietencarpaccio met een hazelnootvinaigrette **
- couscoussalade & gegrilde groene asperges **
- brood met hummoes | venkel-sinaasappelsalade **
- hartige taart met wilde spinazie
- gemarineerde oesterzwam met sugarsnaps **
- groentelasagne met rijstbladeren **
- rode curry, tempeh, rode peper, wok groentes geserveerd met rijst **
- buddha bowl met zoete aardappel, broccoli en zwarte knoflookdressing **
**Glutenvrij
Gehele buffet is lactose vrij
Hollands buffet No.1
Koud:
- rundvleessalade met gevulde eitjes, asperges en fruit
- aardappelsalade met spekjes
- rosbief & fricandeau met remouladesaus
- rauwe ham met meloen
- zoute haring met uitjes
- groene salade
Warm:
- stukjes varkenshaas in roomsaus
- gebakken aardappelparten met schil met verse rozemarijn en knoflook
- witlof met ham en kaas
- cocktailballetjes in Italiaanse tomaten/baislicumsaus
- warme zalm met dragonsaus
- Wit en bruin brood met kruidenboter
- knoflooksaus en cocktailsaus
Hollands buffet No.2
Koud:
- rundvleessalade met gevuld ei, asperges en fruit
- zalmsalade met tomaat-bleekselderijsalade gegarneerd met garnalen
- carpaccio van ossenhaas met rucola, kaas, pijnboompitten en mosterd truffeldressing
- gerookte rib-eye met een balsamico-knoflookdressing
- visplateau met gerookte forel, makreel en rivierkreeftjes
- hele gepocheerde zalm met remouladesaus gegarneerd met grote garnalen
- pastasaladeschotel, penne met droge worst, gemarineerde tomaatjes, olijven en olijfolie met bruchetta kruiden
- gemengde rauwkostsalade ijsbergsla, veldsla, tomaten, komkommer, pijnboompitten, tuinkers, alfalfa, rode uien ringen, rode sla, kerstomaatjes en radijs
Warm:
- eendenham met honingtijm saus en verse roerbakgroenten
- rundersucadelapjes in uien-jus met rucola stamppot
- gebakken rode mul met tomaten, reepjes spek en sherrysaus
- wit en bruin stokbrood
- knoflook- en cocktailsaus
Hollands buffet No.3
Koud:
- rundvleessalade met gevuld ei, asperges en fruit
- zalmsalade met tomaat-bleekselderijsalade gegarneerd met garnalen
- carpaccio van ossenhaas met rucola, kaas, pijnboompitten en mosterd truffeldressing
- gerookte rib-eye met een balsamico-knoflookdressing
- visplateau met gerookte forel, makreel en rivierkreeftjes
- hele gepocheerde zalm met remouladesaus gegarneerd met grote garnalen
- pastasaladeschotel, penne met droge worst, gemarineerde tomaatjes, olijven en olijfolie met bruchetta kruiden
- gemengde rauwkostsalade ijsbergsla, veldsla, tomaten, komkommer, pijnboompitten, tuinkers, alfalfa, rode uien ringen, rode sla, kerstomaatjes en radijs
Warm:
- eendenham met honingtijm saus en verse roerbakgroenten
- rundersucadelapjes in uien-jus met rucola stamppot
- gebakken rode mul met tomaten, reepjes spek en sherrysaus
- wit en bruin stokbrood
- knoflook- en cocktailsaus
€46,50 p.p.
Een combinatie van Warm buffet 1 en Koud buffet 2 is mogelijk voor € 43.50 p.p.