Buffetten

Liever niet aan tafel? Dan zijn onze buffetten iets voor u. Niet van dat stijve, maar langslopen en precies nemen waar u zin in heeft!

Stel hieronder een vrijblijvende offerte op maat samen en krijg direct een inkijkje in de verschillende mogelijkheden.

Een buffet is te boeken voor reserveringen vanaf 30 personen.

Vegan buffet

vanaf 10 personen

  • bruschetta met een tomaten tapenade
  • bietencarpaccio met een hazelnootvinaigrette **
  • couscoussalade & gegrilde groene asperges **
  • brood met hummoes | venkel-sinaasappelsalade **
  • hartige taart met wilde spinazie
  • gemarineerde oesterzwam met sugarsnaps **
  • groentelasagne met rijstbladeren **
  • rode curry, tempeh, rode peper, wok groentes geserveerd met rijst **
  • buddha bowl met zoete aardappel, broccoli en zwarte knoflookdressing **

**Glutenvrij
Gehele buffet is lactose vrij

Hollands buffet No.1 

Koud:

  • rundvleessalade met gevulde eitjes, asperges en fruit
  • aardappelsalade met spekjes
  • rosbief & fricandeau met remouladesaus
  • rauwe ham met meloen 
  • zoute haring met uitjes
  • groene salade

Warm:

  • stukjes varkenshaas in roomsaus
  • gebakken aardappelparten met schil met verse rozemarijn en knoflook
  • witlof met ham en kaas
  • cocktailballetjes in Italiaanse tomaten/baislicumsaus
  • warme zalm met dragonsaus
  • Wit en bruin brood met kruidenboter
  • knoflooksaus en cocktailsaus

Hollands buffet No.2

Koud:

  • rundvleessalade met gevuld ei, asperges en fruit
  • zalmsalade met tomaat-bleekselderijsalade gegarneerd met garnalen
  • carpaccio van ossenhaas met rucola, kaas, pijnboompitten en mosterd truffeldressing
  • gerookte rib-eye met een balsamico-knoflookdressing
  • visplateau met gerookte forel, makreel en rivierkreeftjes
  • hele gepocheerde zalm met remouladesaus gegarneerd met grote garnalen
  • pastasaladeschotel, penne met droge worst, gemarineerde tomaatjes, olijven en olijfolie met bruchetta kruiden
  • gemengde rauwkostsalade ijsbergsla, veldsla, tomaten, komkommer, pijnboompitten, tuinkers, alfalfa, rode uien ringen, rode sla, kerstomaatjes en radijs

Warm:

  • eendenham met honingtijm saus en verse roerbakgroenten
  • rundersucadelapjes in uien-jus met rucola stamppot
  • gebakken rode mul met tomaten, reepjes spek en sherrysaus
  • wit en bruin stokbrood
  • knoflook- en cocktailsaus 

Hollands buffet No.3

Koud:

  • rundvleessalade met gevuld ei, asperges en fruit
  • zalmsalade met tomaat-bleekselderijsalade gegarneerd met garnalen
  • carpaccio van ossenhaas met rucola, kaas, pijnboompitten en mosterd truffeldressing
  • gerookte rib-eye met een balsamico-knoflookdressing
  • visplateau met gerookte forel, makreel en rivierkreeftjes
  • hele gepocheerde zalm met remouladesaus gegarneerd met grote garnalen
  • pastasaladeschotel, penne met droge worst, gemarineerde tomaatjes, olijven en olijfolie met bruchetta kruiden
  • gemengde rauwkostsalade ijsbergsla, veldsla, tomaten, komkommer, pijnboompitten, tuinkers, alfalfa, rode uien ringen, rode sla, kerstomaatjes en radijs

Warm:

  • eendenham met honingtijm saus en verse roerbakgroenten
  • rundersucadelapjes in uien-jus met rucola stamppot
  • gebakken rode mul met tomaten, reepjes spek en sherrysaus
  • wit en bruin stokbrood
  • knoflook- en cocktailsaus 

Een combinatie van Warm buffet 1 en Koud buffet 2 is ook mogelijk.