Over Buitenplaats de Houtmaat

Ons doel is om onvergetelijke en fijne herinneringen te creëren en onze gasten zorgeloos te laten genieten! Deze filosofie én de ligging maken van Buitenplaats de Houtmaat daarom een unieke feestlocatie.


Vier het leven

Er is altijd wel een goede reden om het leven te vieren toch? Lach, dans, eet, drink en vier feest! Wij hangen heel graag de slingers voor je op. Buitenplaats de Houtmaat ligt aan het water in een prachtig bosrijk gebied. Vier jouw feest in de lente of zomer, buiten aan het water met schommels en wapperende voile doeken.

Feestlocatie

Een sfeervol feestje geven in de herfst of winter kan ook. Denk aan vuurkorven, warme vachtjes, lichtjes en zelfs aan buitenkoken. Hef binnen het glas in één van onze knusse ruimtes. Stap bij ons letterlijk in het huwelijksbootje en laat daarna jullie liefde bezegelen in onze romantische koepel op het water.


Ons aanbod

Bij Buitenplaats de Houtmaat kun je terecht voor jouw trouwdag, feest, vergadering, evenement of gewoon om te eten of drinken. Klik op één van de onderstaande knoppen voor meer informatie.