A new start

Wij zijn gestopt met WOODS Pop-up Eatery & Private Fine Dining. 

Maar…’waar een deur dicht gaat opent altijd een andere deur’. 


Gasten van Buitenplaats De Houtmaat kunnen nog steeds genieten van deze fijne ruimte met terras aan het water. 

De  WOODS-zaal is te reserveren voor groepen vanaf 30 tot 50 personen. 

Hoe het begon

WOODS Eatery was een vervolg op pop-up Bennie’s; De pop-up, vernoemd naar de eggs Bennie op de menukaart en vanwege de link met Twente, ontving op 19 juni 2020 de eerste gasten op het tropisch aangeklede terrein aan de waterkant bij de Houtmaat.

Ontstaan naar een idee van Corinne Weijschedé, als antwoord op de COVID-19 restricties voor grote groepen, waar de Houtmaat destijds tegenaan liep. 

Met hulp van dochter Belle en familievriendin Loes werd er binnen drie weken gestart met dit mooie, best ambitieuze, plan. Het bleek een succes. 

Vanuit de kleine buitenkeuken werden gerechten gemaakt met een Aziatische twist: ook gerechten uit Corinne’s kookboeken. 

Zo hadden gasten toch nog een beetje het gevoel op vakantie te zijn, op vakantie gaan behoorde immers niet tot de mogelijkheid die zomer.

In de media

Woods is terug: 'We gaan gasten verrassen!'

Woods Eatery in Hengelo gooit het met intieme diners en verrassingsmenu's over een andere boeg. Omdat het personeelstekort in de horeca dwingt tot 'omdenken'.

Lees meer

De Houtmaat in Twente Life

Een fotoreportage in Twente Life van de Houtmaat.

Bij de Houtmaat in onze prachtige omgeving kan je nog tot 1 augustus à la carte eten. Daarna zal het restaurant WOODS Eatery een andere invulling krijgen voor gasten van de Houtmaat. De locatie zal dan in ieder geval weer terug gaan naar onze specialiteit: besloten feesten en evenementen geven in het groen en aan het water.

Bekijk meer

LEKKER VEGA Keurmerk Goud voor WOODS Eatery

We hebben het keurmerk Goud gekregen van LEKKER VEGA. Dit houdt in dat onze menukaart bestaat uit 100% vegetarische gerechten, waarvan minimaal 50% plantaardig. Wel kan biologisch vlees uit de streek of duurzame vis aan verschillende gerechten worden toegevoegd.

LEES MEER

Plantaardig dineren bij Woods Houtmaat is hot: ‘Bitterballen? Dat doen we niet!’

Een artikel van Tubantia over WOODS Eatery.

Twente nog niet klaar voor plantaardig eten? Onzin, zeggen Corinne en Loes van Woods Eatery op buitenplaats De Houtmaat in Hengelo. De hippe hotspot aan het water valt zo in de smaak dat het een blijver is.

LEES MEER

Let's get Social

Sfeer impressie