Trouwen bij Buitenplaats de Houtmaat

‘Ja’ zeggen tegen je lief doe je op een bijzondere ceremoniële plek

Aan het water of onder de kastanjebomen bij het Boothuis. Aan jullie de keuze! Te midden van jullie vrienden en familie stap je bij de Houtmaat letterlijk in het huwelijksbootje. Hoe? Dat is nog even een verassing! De ceremonie met de ambtenaar, de bruidstaart, een diner, jullie droomfeest.

Een idee om zo te trouwen?

Jullie komen ‘s middags om drie uur voor de huwelijksceremonie. Snijden daarna jullie bruidstaart en vieren het huwelijk met een intiem etentje voor familie en bruidspersoneel. En daarna is het feest! Een bruiloftsfeest, natuurlijk met al jullie goede vrienden! Het is vast fijn om een beetje te weten wat er zoal kan en wat het kost. We zeggen er direct bij: je maakt het zo gek als je zelf wilt. Vertel het ons! Wij geven zó een andere invulling aan jullie mooiste dag!

Hoe gaat je trouwdag eruit zien?

Huwelijks voltrekking & intiem samenzijn met eten

Psst.. niet verder vertellen: jullie komen aan op het water, in het witte huwelijksbootje. En je wordt natuurlijk geroeid!

Als de bruid de rode loper van de Koepel oploopt, zien jullie de ambtenaar van de burgerlijke stand al staan. Jullie dierbaren wachten al in de witte stoeltjes op jullie huwelijksceremonie!

Na het ‘JA’ zijn er felicitaties en wat is er gezelliger dan samen te eten en drinken!

Felicitaties ontvangen met een prachtige Bruidstaart & koffie en thee Een feestelijk buffet. Jullie kiezen: koud & warm, BBQ of diner Drankjes naar keuze (fris, bier, wijn en Hollands digestief)

Huwelijksfeest met drankjes & hapjes

Dit 4 uur durend feest met eigen bar en terras is met het arrangement hieronder al mogelijk vanaf 39,50 euro per persoon.

  • Ontvangst met een drankje naar keuze (fris, bier & wijn).
  • Op de tafels in de feestruimte overal lekkere nootjes
  • 4x een warm hapje
  • Als het bruidspaar vertrekt: een puntzakje friet


Wil je meer informatie of wil je trouwen bij Buitenplaats de Houtmaat?
Neem dan contact met ons op.


Fotoimpressie van zo’n trouwdag