WOODS Pop-up Eatery

alleen op reservering

Een romantische date of gezellig etentje met de "fam" plannen? Dat kan nog steeds bij de pop-up! We streven ernaar om circa 1 keer per 4 tot 6 weken een WOODS Pop-up Eatery aan te gaan bieden. Tijdens een pop-up werken we uitsluitend met reserveringen. Een paar weken van te voren zullen we via onze socials en/of via de nieuwsbrief aankondigen wanneer er een WOODS Pop-up Eatery zal gaan plaatsvinden. 

Meergangenverrassingsmenu 

Bij WOODS Pop-up Eatery werken we met een meergangenverrassingsmenu. We zullen de prijs van het menu (ex drankjes) bekendmaken tijdens elke nieuwe pop-up aankondiging. Het menu zal worden geserveerd met brood, boter en amuses en er zal altijd een keuze voor een vegan menu  en een menu met vlees en vis zijn.

Elke pop-up sessie een ander verrassingsmenu

We serveren tijdens elke nieuwe pop-up sessie een ander verrassingsmenu. 

Keuze doorgeven bij het reserveren 

De keuze voor een vegan menu of voor het vlees/vis menu of een kindermenu dient vooraf doorgegeven te worden bij de reservering. 

Drankjes 

Op de avond zelf kun je kiezen voor een glas of een fles wijn, mixed drankjes, soda’s & cocktails à la carte. 

Speciale verzoeken 

We kunnen rekening houden met geen vlees of geen vis maar helaas kunnen we niet alle speciale verzoeken garanderen. Speciale verzoeken kunnen ook doorgegeven worden bij  opmerkingen tijdens het maken van een reservering. In een terugkoppeling zullen we  laten weten of een speciaal verzoek mogelijk is. 

Buiten of binnen

In de periode van mei t/m september streven we ernaar om buiten tafels en bankjes te kunnen aanbieden. Wanneer de weersomstandigheden niet meewerken zorgen we voor een plekje binnen in de knusse Eatery. Wil je er rekening mee houden dat honden binnen in de Eatery niet zijn toegestaan? 

Reserveren & aanbetalen

Om het aantal no-shows van gereserveerde plekken in ons reserveringssysteem te minimaliseren werken we met een aanbetaling die verrekend zal worden met het bestedingsbedrag. Op deze manier werkt ons reserveringssysteem optimaal voor zowel onze gasten als voor onszelf. 

We vragen om een kleine bijdrage voor het maken van de aanbetaling. We hopen op je begrip hiervoor en beloven dat we er alles aan zullen doen om er een fijn bezoek van te maken.

Reserveer op tijd

In de aanlooptijd naar een pop-up zetten we ons reserveringssysteem open op de pop-up datum en kan er via Formitable rechtsonder op deze pagina gereserveerd worden. Reserveren voor de pop-up kan tot minimaal 48 uur voor aanvang van de pop-up datum, daarna helaas niet meer. Mocht het reserveringssysteem eerder vol staan dan zullen we de mogelijkheid om te reserveren eerder stopzetten. 

Reservering annuleren of wijzigen

Om in aanmerking te komen voor een restitutie van de aanbetaling dien je een reservering minimaal 48 uur van te voren te annuleren. Je kunt zelf de reservering annuleren via de bevestigingsmail die je van ons hebt ontvangen (check eventueel de spambox). Als je minimaal 48 uur van te voren annuleert zal het aanbetaalde bedrag automatisch teruggestort worden op de rekening waarmee betaald is. 

Wijzigen aantal 

Wijzigingen in de groepsgrote naar meer of minder dienen ook minimaal 48 uur van te voren telefonisch of via de mail te worden doorgegeven. 

Te laat met annuleren of het doorgeven van een wijziging?

Ben je onverhoopt toch later met het doorgeven van een annulering dan zou je de reservering met aanbetaling ook kunnen doorschuiven naar gegadigden binnen je familie of vriendenkring. Bel gerust, dan passen we de naam op jouw verzoek in het systeem graag aan. 

Wijzigen aantal na 48 uur 

Als de wijziging naar minder personen te laat wordt doorgegeven is iemand anders meenemen “in de plaats van …” ook een optie. Bij een no-show zullen we de prijs van het menu helaas wel in rekening gaan brengen. Wijzigen naar meer personen minder dan 48 uur van te voren zal helaas niet meer mogelijk zijn. 

Graag tot ziens bij WOODS Pop-up Eatery!


Liefs team WOODS