WOODS Private Fine Dining

Alleen op aanvraag

Vanaf september 2022 zullen we Private Fine Dining voor groepen bij WOODS Eatery aanbieden. Private Fine Dining kan alleen op aanvraag en onder voorbehoud en voor groepen vanaf minimaal 24 personen, of indien minder dan 24 personen voor een minimale besteding vanaf 24 couverts (op basis van een viergangen vis & vlees menu), t/m maximaal 36 personen. Private Fine Dining is onder voorbehoud omdat we eerst zullen moeten nagaan of op de datum en op het tijdstip van voorkeur onze partners Clemens Kuipers en Jojan Kersbergen beschikbaar zijn.


Menu’s 

Voor Private Fine Dining kan gekozen worden uit een menu van 4, 5 of 6 gangen. We werken met dezelfde gangen voor de hele groep. Er kan uiteraard wel gekozen worden door verschillende mensen uit het gezelschap voor het vegan menu met dezelfde gangen voor alle gasten die het vegan menu kiezen. 

Allergie? Meld het ons!

Helaas kunnen we niet alle speciale verzoeken garanderen, maar we gaan zeker kijken naar wat mogelijk is. Omdat we in onze keuken veel met noten en gluten-houdende ingrediënten werken kunnen wij kruisbesmettingen helaas niet uitsluiten.

Alle gerechten in ons vegan menu zijn lactosevrij.
Voor kinderen t/m 14 jaar kunnen we een aangepast menu maken met een aangepaste prijs. Mocht hier belangstelling voor zijn geef dit dan gerust aan bij de aanvraag.

Op het menu!

Het menu kun je via de knop hieronder bekijken: 

Menu & gangen doorgeven

De keuze van het menu & de gangen ontvangen we graag minimaal een week van te voren via de mail. 


Bijkomende kosten 

  • Reserveringskosten & huur ruimte WOODS: € 100,00 

Dit is inclusief standaard aankleding met een kaarsje op tafel.

Er kan gekozen worden voor extra aankleding:

Boho tafeldecoratie: 

Verse bloemen, tafellinnen & linnen servetten, extra kaarslichtjes + groen op tafel.

  • € 400,00 voor 24 - 28 pax 
  • € 450,00 voor 28 - 36 pax

Drankjes op basis van nacalculatie. 
Prijswijzigingen, van alle vermelde prijzen, voorbehouden.


Achtergrondmuziek 

WOODS Eatery, de naam zegt het eigenlijk al, is een plek om te komen eten (en drinken uiteraard;). Bands & DJ’s zullen we daarom alleen in 1 van onze andere zalen toestaan en niet binnen of buiten bij de Eatery. Omdat WOODS Eatery onderdeel is van buitenplaats de Houtmaat kan het voorkomen dat er geluid van andere feestjes tijdens een Private Dining hoorbaar  zijn. 


Impressie Private Fine Dining